Priser - företag

Företagsporträtt fotograferas ofta inomhus med studiobelysning beroende på ljusförhållanden. Det finns vit, svart och grå bakgrund att välja mellan som jag tar med. Att fotografera utomhus är ett alternativ, det beror på hur ni vill profilera er på bilderna. Varje person får tre bilder. Porträtten redigeras för både tryck och webb. Det innebär att ni får både högupplöstsa och lågupplösta bilder.

Hemsidebilder

Miljlöbilder 10 st

5200 kr

Produktbilder

kontakta mig kr

Bildbanksbilder

per timme resp per bild

970 resp 990 kr

beroende på användning

kr

Företagsporträtt

Porträtt på 10 pers.

5500 kr

Porträtt på 5 pers.

3500 kr

.

fler än 10 pers.

kontakta mig kr

Reportagebilder

Kontakta mig

kr

Priser - privatpersoner

Bröllopspriser -

Priserna är enligt paketerbjudandena nedan eller
enligt modellen 1800 kr/timme första timmen, sedan
700 kr per påbörjad halvtimme och 250 kr per bild.

Paket 12

1 förstoringar

3.600 kr

Paket 22

3 förstoringar

5.400 kr

Paket 35

4 förstoringar

7.200 kr

Paket 75

6 förstoringar

9.800 kr

Halvdagspaket 200-250 bilder

8 förstoringar

14.400 kr

Heldagspaket 350-400 bilder

10 förstoringar

22.000 kr

Vi börjar med en fikaträff utan förpliktelser. Ni berättar om era planer och önskemål för er bröllopsdag och vi pratar igenom upplägget för fotograferingen. Jag brukar ha idéer om närbilder och posering och minst lika viktigt är om ni har idéer för bilderna. Jag fotar er då vi ses så ni vänjer er vid mig som fotograf.

I alla bröllopspaket utom 12-bilders ingår ett personligt möte. Om ni bokar 12-bilderspaket så talas vi vid på telefonen innan.

I alla paket ingår förberedelser, fotografering och redigering av bilderna och CD med bildfilerna. Alla bra bilder redigeras i Camera Raw och Photoshop och läggs i ett webbgalleri ni får en länk till. Ni väljer ut de bilder ni vill ha eller lämnar valet åt mig. De färdiga högupplösta bilderna får ni på CD och förstoringar på högkvalitetspapper görs på de bilder ni väljer ut.

Jag fotograferar gärna detaljer som omger festligheterna. Från Paket 75 får ni detaljbilder från exempelvis dukningen och från festlokalen och omgivningar.

I Paket 12 och 22 ingår parporträtt innan eller efter vigsel.

I Paket 35 ingår parporträtt samt bilder från vigseln, gratulationer och gruppbilder.

I Paket 75 ingår även förflyttning och bilder från minglet och brudens skål.

I halvdagspaketet ingår fotografering av förberedelserna innan vigseln samt allt som händer fram till kl. 17. Alternativt från vigseln till kl. 20. 

I heldagspaketet ingår fotografering av hela dagens händelser - förberedelser på salong till dansen efter middagen, från ca kl 9.30 fram till ca kl. 22.00.

Alla bilder i paketen bildredigeras ljus-, kontrast- och färgmässigt samt skärps upp. Finare retusch görs där det behövs.

1-10 bröllopsförstoringar ingår i paketen. Förstoringarnas storlek väljer ni som ni önskar, t ex. alla i storlek 20 x 30 cm, eller t ex 2-3 stora bilder och resten i storlek 13 x 18 cm att ge till bestman/tärnor eller släktingar.

Vill ni ha fler förstoringar kostar 13 x 18 cm 225 kr och 20 x 30 cm kostar 285 kr. Vid fler än 5 bilder ges 15 % rabatt av på priset. Vid fler än 10 bilder ges 20 % rabatt på priset. Fråga om större bilder. Bilderna är högupplösta och i bästa kvalité vilket medger att ni i princip kan få hur stora bilder ni vill. Och canvas är ett alternativ för dem som gillar det.

Innanför tullarna utgår ingen milersättning, Utanför tullarna blir det ett tillägg per mil om 50 kr vilket då inräknar tiden som resan tar. Alla priser är inkl. moms. Frakt och porto för förstoringar tillkommer.

Ni når mig på numret och mejladressen nedan för förfrågan om datum.


Välkomna!

bröllopsfoto i Stockholm, bröllopsfotograf Stockholm, fotograf Linda H

Barnbilder/familjeporträtt

Familjeporträtt

30-40 bilder

3.900 kr

Barnfotograf Stockholm

Vi träffas hemma hos er, i studio eller på annat valfritt ställe, kanske i en park. I hemmiljö finns barnens favoritsaker som gör barnen trygga och fotar vi på annat ställe så kan man ta med deras älsklingsdocka eller nalle. Är det inte för kallt så är det fint med några utomhusbilder på hela familjen.

Ni får fina bilder på hela familjen, en och en och gruppbilder.
Jag fotar er i er hemmiljö eller på ett favoritställe ute.

 

Dop

Paket 35

2 förstoringar

3.900 kr

Dopfotografen Linda H i Ekerö kyrka

Ni får fina dopbilder från kyrkan och en stund från
mottagningen. Se exempel på bilder här.
Välkommen att fråga om datum!