Fotograf Linda H, verksam i Stockholmsområdet

Fotograf Linda H Linda My Hagberg

Fotograf Linda H

Linda My Hagberg

0739 - 90 42 60

 

Jag är Linda My Hagberg och jag har arbetat som yrkesverksam fotograf sedan 2007. Innan dess var förstås min favorithobby sedan lång tid just fotograferande. Jag fotar gärna i dagsljus - både porträtt och bröllop och gärna på en plats som har den rätta atmosfären. När jag åker till företag behövs oftast studiobelysning som jag tar med mig. Men har du idéer eller vill bolla med mig för företagsporträtt i naturligt ljus så kontakta mig. Utan dig blir det inga bilder.

Att fotografera är att se - och, att lyssna. Jag lyssnar på din/er historia, vad ni vill åstadkomma och hur ni vill framstå. Varje fotografering är unik för att du är unik. Att titta igenom bilderna här på hemsidan säger en del om de uppdrag jag gjort men egentligen ingenting om de jag kommer att göra. Kontakta mig för att förverkliga dina bildidéer och få dina bilder. Utan dig blir det inga bilder.

Välkommen att kontakta mig när du behöver:

bilder för trycksaker och företags bildbanker, katalogbilder och bilder till årsredovisningar, företagsporträtt, eventbilder, hemsidebilder, exteriörer/interiörer och reportagebilder.

 

Åt privatpersoner fotograferar jag bröllop och
morgongåvebilder samt dop, begravning,
familjeporträtt,
barnporträtt och parbilder.

 

 

 

Obs! Alla bilder på hemsidan är lågupplösta för att hemsidan inte ska bli seg att surfa på. Kvalitén på de bilder du köper är högupplöst och alltid bästa upplösning.

 

Foto: Sissi Saller